Absolut minunat ! Acum cateva zile am primit un cos foarte plin cu produse incantatoare de la firma Foodville. Sa va descriu bucuria mea?! :)
Nu am crezut ca inca exista oameni care sa-si iubeasca produsele. Toate au fost impachetate cu mare atentie pentru a nu se deteriora in timpul transportului si au fost puse intr-un cosulet elegant. Abia am asteptat sa ajung acasa, sa le descopar. Nici eu nu puteam fi altfel decat cei care l-au trimis.
Si sa nu uit:
domnisoara de la Foodville cu care am vorbit la telefon, absolut minunata, amabila, draguta si calda
Ii multumesc Ginei Bradea pentru invitatia de a participa la aceasta provocare.
Pe blogul ei exista un concurs la care, daca participati aveti sansa de a castiga un cos identic cu cel pe care l-am primit eu. Cu un simplu clik AICI puteti afla mai multe detalii despre concurs.
Va doresc mult succes! :)
Si-am trecut la treaba pentru prima reteta:
Pastele ca baza:
- am ales paste tricolore italienesti - doar pentru ca bucura ochiul
in 2 l de apa sarata am fiert 300g spaghete pentru 2 persoane, un pic mai mult decat scrie pe pachet pentru ca asa ne plac noua.
- le-am scurs de apa si le-am trantit 3 linguri zdravene de iaurt grecesc si-o lingura de parmezan ras, piper si oregano, plina de nervi pe mine ca a trebuit sa arunc smantana din frigider care-si daduse obstescul sfarsit (!) Nu era multa... fix cat mi-ar fi trebuit si fix cat sa ma enerveze ca trebuie sa arunc. Cum din greseli s-au nascut cele mai bune retete din istoria gastronomiei, va marturisesc ca voi uita de smantana cand am iaurt grecesc.
Cosuletul:
Am ras cascaval si l-am intins pe foaie de copt cat mai rotund. Am dat la cuptor pana s-a inmuiat cascavalul, foarte putin ca timp,
am lasat pret de 2 - 3 minute sa se raceasca si cu hartia de copt, l-am pus pe un castron rasturnat. Am scos hartia si l-am lasat in pace cat am pregatit cele 2 combinatii
1. In ulei de masline am tras la tigaie baconul, ciupercile si catve rosioare uscate toate de la Foodville / made in Spania /

Comentarii