Treceți la conținutul principal

Lenor ramane pentru mine, cel mai bun !

Sa vorbim despre Lenor? Zici cam ce ar fi de spus pentru ca toata lumea stie la ce e bun si ce face, cate beneficii are asupra tesaturilor si ca a devenit o obisnuinta. 
Ei! Secretul meu sta in folosirea aceluiasi detergent de buna calitate si a balsamului Lenor.
Recunosc am testat toata gama si chiar si de la altii. M-am intors la Lenor. Cand il alegi esti tentata sa schimbi ceva. Priviti doamnele in magazine cum miros toata gama de balsamuri de rufe. Adica te duci sa cumperi si te gandesti cam ce ai avea pofta sa pui la rufe? Hai, bre! Inteleg sa mirosi ceva nou. Inteleg sa testezi ceva nou. Insa cheia in toata povestea cu mirosul tesaturilor dupa spalare vine din constanta. Dupa ani si ani de spalat cu Lenor si Ariel si dulapul a capatat un miros de marca :)
Am avut de testat 2 parfumuri care completeaza ceea ce inseamna Carmen. Roz sau Mov - greu de spus si parca 1% primeste in plus Love iar Fun nu se supara chiar daca e roz...
Toata lumea iubeste parfumul proaspat de pe haine iar aici marturisesc ca mie imi place de mor senzatia de bine si de satisfactia trebii bine facute atunci cand le calc, e deja mirosul nostru, rezultatul anilor din cuplul Lenor si Ariel. Am testat si detergentul Lenor trimis de cei de la Buzzstore odata cu balsamurile. Este grozav. Completeaza perfect balsamul doar ca eu sunt o persoana tare fidela si raman pe combinatia castigatoare,  

 Va pupa, Carmen!

Comentarii

Cele mai vizitate

Raftul bunicii - bucuria de a lucra cu faina perfecta

 povestim despre faina  Raftul Bunicii

Ridiche decor

Nimic mai simplu si frumos decorul din ridiche. Avantajul este ca se poate face cu o zi inainte de masa festiva. Am sa las imaginile sa vorbeasca si daca apar intrebari va astept

Croissant - usor si repede de facut

E prima oara cand incep direct cu reteta pentru ca stiu cat e de pretios timpul fiecaruia  iar povestea pentru cei care vor si povestea la sfarsit,  nu dezamagesc Avem nevoie de: 600 gr faina (eu am utilizat  Raftul Bunicii  )  1,5 lingura drojdie uscata sau mai exact 1 pachetel si jumatate 6 linguri de zahar 390 ml lapte caldut 250 gr unt moale 1 lingurita sare ou si un pic de lapte pentru uns Sa trecem la treaba: in bolul mixerului am pus drojdia, zaharul si jumatate din cantitatea de lapte si m-am facut ca le uit pret de 10 minute Apoi am trantit toata faina, sarea si i-am dat bice. Apai bice i-am dat eu dar martoaga de mixer se impotrivea asa ca in loc sa pun cate un pic de lapte din ce ramasese de pus a trebuit sa-i dau sa bea tot odata. Doamne ce s-a chinuit! Am ramas total nesimtitoare privind doar coca si mirandu-ma ce stil de framantat . L-am iertat pana la urma cam dupa 10 minute si i-am dat pace! Am acoperit cu folie a...

Tort cu volan pentru Stefan

La multi ani, Stefan! Sa-mi traiesti!

Placinta trandafir

Plașantă trandahir pe repede si pe hèităreală! Dânsa nu s-o rășît dar iaca rațeta! Hai, iubiti-ma! 1 pachet de foi de placinta si 50 grame unt topit. Vedeti voi cum îl topiti. Eu mi-am făcut muci cuptorul cu microunde, mai bine îl puneam pe h'aragaz. Prim-as data se face un preludiu scurt cu forma. Se unge ca la masaj. Apoi se apuca cu nesaț o foaie, se vopsește cu untul pricinos si se aduna foaia evantai cu destele si se înșurubează, se pune fix în mijlocul formei următoarea foaie la fel dar adunata asa ca pentru a-ti face un evantai se pune în tava din locul unde se termina prima si se învârte după mijloc si ii dai înainte. Aceleași dejte de mai devreme asejeaza pliurile după cum ii place lu' ochiu. Se vâră cu talent strigând Oleee! în cuptor la 175 de grade. Cat își face treaba lui, tu faci treaba ta. Spargi cu placere 3 oua adaugi 200 gr zahar tos si le bâțâi o lecuta cu telul.asta după ce pe aragaz intr-un ibric se încălzesc 400 ml de lapte cu coaja de lămâie, un baton de ...