Treceți la conținutul principal

Tort pentru barbati (sani sau tate)





Si juniorul care incepuse sa se bucure.....

Si ... "ïnculpata" incercand sa repare imperfectiunile


Tortul este facut acum aproape 2 ani, nu-mi amintesc din ce l-am facut. Stiu doar ca sanii i-am croit din ce a cazut din lateralele tortului si am facut greseala de a insiropa blatul cupelor, sa va mai spun ca aveau tendinta de a se dezintegra? Pasta in care l-am imbracata a fost din marshmelow (daca am scris corect?) si evident ca n-a ajuns. Cu greu imi stapaneam lacrimile. Pe atunci n-aveam timp nici sa rasuflu si totusi l-am facut.

Comentarii

Alice a spus…
si eu vreau sa fac unu, anul asta de ziua sotului..cum nu sunt de meserie...deja ma gandesc ce va urma...iar faptul ca au m-ai incercat si altele...imi da aripi...:))
Carmen a spus…
Alice, nici eu nu sunt de meserie. Pana nu incerci n-ai de unde sti daca poti face. Cand am inceput eu sa cochetez cu design-ul torturilor am facut-o pentru ca o prietena mi-a zis ca le fac minuante ca gust pacat ca n-au si aspect de revista. Nici acum nu le fac de revista dar pot spune ca am progresat. Mai am insa mult de lucru pana s-o forma mana. Si acum am probleme cu culorile. Le fac cam tipatoare, deci eu zic ca ai sa reusesti indiferent prin ce vei trece, daca vrei.
Alice a spus…
si eu zic la fel :))
Anonim a spus…
Foarte bun. Cea ce am rasfoit pe saitul tau despre Blogger: Carmen si bucataria . . .(In Carmen's Kitchen) - Trimiteti un comentariu m-a surprins placut. Va felicit pentru conceperea carmen-lacarmeninbucatarie.blogspot.com, care e un site care merita distribuita.
Carmen a spus…
Va multumesc pentru apreciere, din pacate nu stiu cui trebuie multumit!

Cele mai vizitate

Tort cu volan pentru Stefan

La multi ani, Stefan! Sa-mi traiesti!

Placinta trandafir

Plașantă trandahir pe repede si pe hèităreală! Dânsa nu s-o rășît dar iaca rațeta! Hai, iubiti-ma! 1 pachet de foi de placinta si 50 grame unt topit. Vedeti voi cum îl topiti. Eu mi-am făcut muci cuptorul cu microunde, mai bine îl puneam pe h'aragaz. Prim-as data se face un preludiu scurt cu forma. Se unge ca la masaj. Apoi se apuca cu nesaț o foaie, se vopsește cu untul pricinos si se aduna foaia evantai cu destele si se înșurubează, se pune fix în mijlocul formei următoarea foaie la fel dar adunata asa ca pentru a-ti face un evantai se pune în tava din locul unde se termina prima si se învârte după mijloc si ii dai înainte. Aceleași dejte de mai devreme asejeaza pliurile după cum ii place lu' ochiu. Se vâră cu talent strigând Oleee! în cuptor la 175 de grade. Cat își face treaba lui, tu faci treaba ta. Spargi cu placere 3 oua adaugi 200 gr zahar tos si le bâțâi o lecuta cu telul.asta după ce pe aragaz intr-un ibric se încălzesc 400 ml de lapte cu coaja de lămâie, un baton de

Ridiche decor

Nimic mai simplu si frumos decorul din ridiche. Avantajul este ca se poate face cu o zi inainte de masa festiva. Am sa las imaginile sa vorbeasca si daca apar intrebari va astept

Cel mai si cel mai Cozonac autor Mircea Banu - Cozonac impleticit - pentru ca robot Kenwood