1 pachet de fioetaj, zahar si scortisoara
Dupa ce se presara cu zahar si scortisoara, se preseaza foarte usor cu sucitorul
Se pliaza din exterior spre interior in ambele parti, pana se ajunge la mijloc
m-am ajutat cu folia
Se taie in bucati cu delicatete
Se aseaza in tava si se da la frigider pentru 30 de minute, dupa care se coc la foc potrivit
Cand se rumenesc sunt gata, atentie zaharul care se arde nitelus, frige rau!
Ies 2 tavi. Pe cat de usor se fac, pe atat de usor dispar!
Incercam sa-mi amintesc de unde am reteta - sau de la vreo emisiune tv- sau de pe
You Tube, stiu sigur ca am vazut un filmulet cu reteta si am facut-o imediat. Este un desert foarte bine apreciat la noi, nici nu mai stiu de cate ori am executat.
Dupa ce se presara cu zahar si scortisoara, se preseaza foarte usor cu sucitorul
Se pliaza din exterior spre interior in ambele parti, pana se ajunge la mijloc
m-am ajutat cu folia
Se taie in bucati cu delicatete
Se aseaza in tava si se da la frigider pentru 30 de minute, dupa care se coc la foc potrivit
Cand se rumenesc sunt gata, atentie zaharul care se arde nitelus, frige rau!
Ies 2 tavi. Pe cat de usor se fac, pe atat de usor dispar!
Incercam sa-mi amintesc de unde am reteta - sau de la vreo emisiune tv- sau de pe
You Tube, stiu sigur ca am vazut un filmulet cu reteta si am facut-o imediat. Este un desert foarte bine apreciat la noi, nici nu mai stiu de cate ori am executat.
Comentarii