Treceți la conținutul principal

Postări

Cozonac cu mar si scortisoara

Pasca

Ciuperci cu maioneza

O conserva de ciuperci taiate se scurge bine de zeama, se amesteca cu usturoi, sare, piper, marar si 2-3 linguri de maioneza. Se pot servi pe felii de paine prajita.

Salata de vinete

Vinetele se coc direct pe flacara, se curata cat de calde, se lasa la scurs si se toaca Un praf de sare si un praf de piper alb, ceapa tocata fin de tot sau data pe razatoare si stoarsa bine. Maioneza 2-3 linguri Se poate imbunatati gustul cu dovlecel fiert, stors si tocat.

Icre si somon

Crema de branza

Branza de vaci 500 gr Unt 200 gr (frecat spuma) Sare, piper alb, marar

Oua umplute

Oua fierte, taiate pe jumatate. Umplutura : galbenusurile se freaca cu marar, mustar, piper si sare Sos : maioneza se amesteca cu smantana (se pune peste oua umplute, care se aseaza cu umplura in jos)