Treceți la conținutul principal

Postări

Ca sa nu mai scartai am testat Litomove

Nu stiam despre Litomove nimic, nici macar nu auzisem pana ce  Buzzstore   a facut cunoscuta campania de testare  produsului Litomove Nici n-am stat pe ganduri si m-am inscris.  M-am bucurat si nu am avut nici macar vreo secunda frica in suflet.  A sosit pachetul, m-am pus pe treaba destul de increzatoare ca deh am ajuns la varsta cand devin crocanta! Ba doare un picior, ba un umar, sa nu mai vorbim de spate, ca doar am facut sport la viata mea!  Se puse a voastra Carmen sa citeasca, sa studieze prospectul ! Hotararea luata: o sa inghit 3 pastile la o singura inghititura, ca poate n-ar fi rea nici ceva lecitina sa nu uitam cand si cand!  Ba, zic, rau n-are ce sa faca e : LITOMOVE  este un produs 100% natural, extrem de eficient în combaterea degradării cartilajelor din articulații. Fiecare capsulă conține pulbere din 3 tipuri de pulbere de măceșe, în mare parte Rosa canina , cultivate în Chile, de la 200 m la 700 m deasupra nivelului mării, foarte bogate în ingrediente a

Gulas si Steak de strut

Sa incepem cu inceputul. Mi-am chemat fratele si cumnata la masa cu scopul precis sa testam carnea de strut .  Carnea am primit-o congelata prin grija celor de la  Gourmet de Strut  si gratie site-ului care m-a ales ca buzzer al   Buzzstore Atentie desi se congeleaaza rapid se decongeleaza lent pentru pastrarea tuturor propietatilor . am gasit informatiile pe site " Imediat dupa sacrificare, carnea de strut trece printr-un proces de   congelare rapida (shock freeze), proces care permite, spre deosebire de congelarea traditionala,   pastrarea proprietatilor organoleptice   si a   substantelor nutritive nealterate . Cu cat mancarea este mai repede congelata si la o temperatura mai scazuta cu atat mai bine isi va mentine calitatile. Congelarea rapida previne formarea cristalelor mari de gheata.  Structura va ramane mai compacta . Congelarea rapidă generează un număr mare de cristale de gheaţă cu dimensiuni mici şi forme regulate. La  decongelare  produsul va avea 

Burgeri de strut

Pentru ca   BuzzStore  si  Gourmet de Strut  au lansat o campanie de testare, nu am ezitat sa ma inscriu si m-am numarat printre norocosii care au primit pachetul . De la prima interactiune cu ei am fost uimita de profesionalismul de care au dat dovada. Nu mare mi-a fost uimirea cand am descoperit cu cata grija si cat de clar era totul pregatit si expediat.  Si am inceput cautarile si documentarile amanuntite. Din pacate, pentru ca exista un sau acest din pacate, perioada nu a fost cea mai fericita pentru mine, nimic grav, o perioada incarcata si plina de neprevazut. Trebuie sa scriu ca mi-as fi dorit sa experimentez si sa dau drumul imaginatiei la maxim si mai mult, ca nu-i asa o belea nu vine niciodata singura, cardul pe care erau salvate pozele, a suferit un accident. Noroc ca Ursul din dotare este foarte priceput si a reusit sa salveze mare parte din poze.  Cum introducerea am reusit s-o scriu si sa ma scuz de intarziere zic:  sa trecem la scris! Imi doream ca burgerii s

Paste cu ton sau paste cu bacon si ciuperci in cosulet de cascaval

Absolut minunat ! Acum cateva zile  am primit un cos foarte plin cu produse incantatoare de la firma  Foodville . Sa va descriu bucuria mea?!  :)  Nu am crezut ca inca exista oameni care sa-si iubeasca produsele. Toate au fost impachetate cu mare atentie pentru a nu se deteriora in timpul transportului si au fost puse intr-un cosulet elegant. Abia am asteptat sa ajung acasa, sa le descopar. Nici eu nu puteam fi altfel decat cei care l-au trimis.   Si sa nu uit:   domnisoara de la Foodville cu care am vorbit la  telefon, absolut minunata, amabila, draguta si calda Ii multumesc  Gin ei B rade a  pentru invitatia de a participa la aceasta provocare.    Pe blogul ei exista un concurs la care, daca participati aveti sansa de a castiga un cos identic cu cel pe care l-am primit eu. Cu un simplu clik  AICI  puteti afla mai multe detalii despre concurs.  Va doresc mult succes! :)  Si-am trecut la treaba pentru  prima reteta: Paste cu bacon, ciuperci si ros

DormeoSiena gel - prima experienta cu #buzzdormeo @Facebook Buzzstore @Dormeo Romania

Spunem povestea? De mici ne placea sa auzim povesti inainte de culcare. Mi-amintesc cu mare placere ca adoram povestile cu printese, /Eh,  intre timp  nu zic ca am imbatranit, dar mi-a venit randul mie sa spun povesti.  Daca ai fericirea sa primesti o perna Dormeo Siena Gel spre testare si mai esti si fericit ca ai si saltea Dormeo nu mai ai nevoie de nicio poveste, adormi si te odihneti ca un prunc dupa povestea de noapte buna.  La inceput i-am rugat pe toti ai casei sa facem cu randul ca sa adun mai multe pareri. Si uite asa au trebuit cumparate la urgenta inca 2 perne... DormeoSiena gel - prima experienta cu  #buzzdormeo @Facebook Buzzstore @Dormeo Romania De obicei ne uitam la parerile celor care au cumparat un produs inainte de a cumpara si daca suntem incantati uitam sa revenim si sa spunem parerea noastra si altora. Ne amintim sa scriem doar cand ceva nu e intocmai cum am sperat. Eu sunt genul care scriu si de bine si de rau. In cazul pernei Do

- cozonac trandafir cu krantz - varianta fara zahar dar cu #greensugar

Ideea de Rossenkrant am preluat-o de la Gabriela Cara  iar cantitatile din  reteta bunicii mele care  suna asa:  ( ce am facut eu in plus) 600 gr faina  30 gr drojdie   ( am pus un pliculet si un pic de drojdie uscata ) 300 ml lapte     ( l-am incalzit usor ) 1 ou                  ( l-am batut ca pentru omleta cu praful de sare ) 1 praf de sare 4 linguri cu ulei ( le-am pus in lapte si le-am incalzit impreuna) 3 linguri de zahar  ( Am folosit 3 linguri de green sugar ) esente / miroase le zicea bunica mea (coaja de portocala,  lamaie, esenta de vanilie si o jumate de baton de vanilie in lapte)  . Rezulta 2 cozonacei. pentru umplutura: - miez de nuca tocata grosier - 1 lingura de green sugar - un cubulet de unt moale pentru uns pentru glazura: - 3 linguri de green sugar - 1 lingura de apa pentru cel normal aceleasi cantitati ca mai sus dar cu zahar normal Am amestecat  faina cu drojdia praf si cu #greensugar ( #greensugarbloggers )            Am adugat l