Treceți la conținutul principal

Lenor ramane pentru mine, cel mai bun !

Sa vorbim despre Lenor? Zici cam ce ar fi de spus pentru ca toata lumea stie la ce e bun si ce face, cate beneficii are asupra tesaturilor si ca a devenit o obisnuinta. 
Ei! Secretul meu sta in folosirea aceluiasi detergent de buna calitate si a balsamului Lenor.
Recunosc am testat toata gama si chiar si de la altii. M-am intors la Lenor. Cand il alegi esti tentata sa schimbi ceva. Priviti doamnele in magazine cum miros toata gama de balsamuri de rufe. Adica te duci sa cumperi si te gandesti cam ce ai avea pofta sa pui la rufe? Hai, bre! Inteleg sa mirosi ceva nou. Inteleg sa testezi ceva nou. Insa cheia in toata povestea cu mirosul tesaturilor dupa spalare vine din constanta. Dupa ani si ani de spalat cu Lenor si Ariel si dulapul a capatat un miros de marca :)
Am avut de testat 2 parfumuri care completeaza ceea ce inseamna Carmen. Roz sau Mov - greu de spus si parca 1% primeste in plus Love iar Fun nu se supara chiar daca e roz...
Toata lumea iubeste parfumul proaspat de pe haine iar aici marturisesc ca mie imi place de mor senzatia de bine si de satisfactia trebii bine facute atunci cand le calc, e deja mirosul nostru, rezultatul anilor din cuplul Lenor si Ariel. Am testat si detergentul Lenor trimis de cei de la Buzzstore odata cu balsamurile. Este grozav. Completeaza perfect balsamul doar ca eu sunt o persoana tare fidela si raman pe combinatia castigatoare,  

 Va pupa, Carmen!

Comentarii

Cele mai vizitate

Cel mai si cel mai Cozonac autor Mircea Banu - Cozonac impleticit - pentru ca robot Kenwood

Pâine cu lapte

40 gr faina si 200 ml apa se pun pe foc   se fierb, amestecand  s-a legat? E gata! Se pune in bol, se infolieaza si se da la frigider pentru 6 ore (zice reteta) A mea a stat de la 8 dimineata pana la 8 seara si acum reteta originala zice asa 580 gr faina - am pus   60 gr zahar - am zis ca e prea mult pentru romani si am pus doaar 30 gr   12gr sare - pus   10 gr drojdie uscata - pus   10 gr lapte praf - Am constatat ca ce aveam expirase asa ca am sarit dar am mai adaugat o lingura faina    Toate uscaciunile astea se amesteca  pada-dam, pada-damm , nu e nevoie de talent si nici pe mai departe. Asa! Mai departe  avem nevoie de ceva lichide 260 ml lapte (zic eu sa nu fie chiar de la frigider)  50 gr ou ( al meu a avut 55 gr, o balanta ca mine cantareste tot si am zis eu in capul meu... sa vezi ca o sa mai vrea putina faina si a vrut si i-am mai dat 1 lingura plina de faina). Momentul in care se pune si maclavaisul facut de dimineta. Nici asta nu trebuie sa fie dir

Negresa de post

Reteta mai intai pentru cei cu timpul sau rabdarea limitate: Pregatim ingrediente uscate intr-un castron mai maricel: 300 gr de faina 3 linguri de cacao un praf de sare 1 lingurita zdravana praf de copt se amesteca un picusor Intr-un ibric : 150 ml ulei 300 ml apa 150 gr zahar vanilie Pentru mai tarziu: 3-4 linguri cu dulceata, scortisoara, nuci, alune, coaja de lamaie sau portocale, ciocolata pentru topit sau zahar pudra sau nuca de cocos... Dulceata e cam obligatorie in rest e dupa gust, dupa ce ai, dupa muschii fiecaruia ! Deja am elucidat etapele. Se trece la balmajire. Din ibric se toarna din lichid, in timp ce se amesteca, :)))) peste ce am amestecat in castron. V-am spart cu fraza asta! La final venim cu dulceata si mai amestecam nitel, dupa care ii dam cu zdrang ce avem sau ce vrem. Pentru ca suntem aproape de Craciun eu am pus vanilie si scortisoara, niste alune si caju dulce sarat de la Lidl - cam o mana, cam atat mai aveam in punga. E bine sa fie pu

Mere cu mousse de Matcha

Sa incep prin a va introduce in lumea ceaiul  Matcha ? Sa incep cu reteta? Sa  incep si eu o data... asa cumva serios? Sau sa incep cu povestea si pataniile pana am reusit sa scot merele mele adorabile dar care nu au nicio treaba cu gustul de mar? (cu promisiunea sa fac si mere din mousse care sa te trimita cu gandul la mere adevarate!) Ei ups! sau in traducere libere, Ei as! M-am hotarat: o sa fiu eu si doar eu pana la sfarsitul zilelor indiferent care ar fi miza! Cel mai important este sa fiu multumita cu si de mine! Asa ca am sa incep asa cum v-am obisnuit! De mult, candva, visam sa fac o prajitura ( 2, 3...) cu  Matcha  pentru ca ma tenta ideea. Imi placea culoarea dar m-a dezarmat pretul practicat de un magazin in buricul Bucurestiului, unde frateeee! o gasisem  ... acum cativa ani... Si mi-am zis: eteeee flosc! sa stea acolo o suta de ani pana o sa cumpar eu daca nu o ieftineste. Si-a venit o zi, ziua aia, ziua care trebuia si-am vazut un concurs... spre rusinea me

Glazura stralucitoare colorata

    Nu  stiu sa va spun de cati ani caut o reteta pentru o glazura stralucitoare pe care sa o pot colora dupa cum vor muschii mei. Toate incercarile s-au soldat cu "ntz, ntz, ntz... mai caut!" Si de la o reteta scrisa de o fata draguta din Grupul dulce de pe FB amestecat cu niste explicatii dintr-un link din care am inteles si eu cat am putut ca "ablar, nenea, ablar si adaugar si amestecar..." (daca ma uitam la telenovele poate intelegar mai multo)  - vedeti si voi -  am reusit sa fac glazura pe care trebuie sa o explic pe indelete si s-o las posteritatii si pentru ca am promis ca ma invrednicesc s-o scriu . Hai sa va pupe mama pe toti si sa incep sa explic ce am facut eu si pentru cat ajunge si cum se mentine... bla, bla-uri de acestea pe care majoritatea nu le scriu Cantitati; 50 ml apa 100 g zahar 100 g glucoza 65 ml lapte condensat 100 g ciocolata alba 6 g gelatina dizolvata in 36 ml apa Am pus intr-o craticioara 50 ml apa cu 100 gr zahar tos si o t