Am avut chef de cocareala si am trantit nistre croissanti umpluti cu dulceata de coaja de pepene, rahat si ciocolata si ca sa nu primesc comentarii cativa i-am facut cu carnati. Sa va spun ca n-am citit termenul de gaarantie la drojdie? Da, asa am facut. Prea tarziu si din greseala am vazut ca expirase de aproape o luna! Chiar n-a avut nimic! Am facut maiaua direct in castron (economie la spalat de vase)
Cat a crescut coca mea, am facut portie cvadrupla de briose si maclavaisul care-l folosesc la cozonac (amestec de untura, margarina si faina) pentru formarea straturilor. Am vazut o tehnica de impaturire pe care mi-am insusit-o, multumesc Laurei Laurentiu si-am experimentat-o ca doar vin sarbatorile. Si dupa vorba aceea "eu ti-am dat-o, ca s-o dai, nu sa vii cu ea in Rai" am pozat pas cu pas si m-am straduit, am adaugat dragoste, am innebunit blocul cu miros si ca de obicei pana la poza finala cu decor si simt artistic ... n-au mai fost...
Am dat-o la frigider, doar pentru ca trebuia sa pregatesc masa de pranz. Am pus la incalzit, am aranjat masa sa zic cam 10 minute. Am repetat operatiile descrise mai sus inca odata si am pus-o din nou la frigider pentru cat am servit masa. De obicei merg snur... Si sa va arat cam ce a iesit, cu scuzele de rigoare ca iar n-am poze artistice.
Cat a crescut coca mea, am facut portie cvadrupla de briose si maclavaisul care-l folosesc la cozonac (amestec de untura, margarina si faina) pentru formarea straturilor. Am vazut o tehnica de impaturire pe care mi-am insusit-o, multumesc Laurei Laurentiu si-am experimentat-o ca doar vin sarbatorile. Si dupa vorba aceea "eu ti-am dat-o, ca s-o dai, nu sa vii cu ea in Rai" am pozat pas cu pas si m-am straduit, am adaugat dragoste, am innebunit blocul cu miros si ca de obicei pana la poza finala cu decor si simt artistic ... n-au mai fost...
Am dat-o la frigider, doar pentru ca trebuia sa pregatesc masa de pranz. Am pus la incalzit, am aranjat masa sa zic cam 10 minute. Am repetat operatiile descrise mai sus inca odata si am pus-o din nou la frigider pentru cat am servit masa. De obicei merg snur... Si sa va arat cam ce a iesit, cu scuzele de rigoare ca iar n-am poze artistice.
Comentarii