marți, 29 martie 2011

Tort pentru barbati (sani sau tate)

Si juniorul care incepuse sa se bucure.....

Si ... "ïnculpata" incercand sa repare imperfectiunile


Tortul este facut acum aproape 2 ani, nu-mi amintesc din ce l-am facut. Stiu doar ca sanii i-am croit din ce a cazut din lateralele tortului si am facut greseala de a insiropa blatul cupelor, sa va mai spun ca aveau tendinta de a se dezintegra? Pasta in care l-am imbracata a fost din marshmelow (daca am scris corect?) si evident ca n-a ajuns. Cu greu imi stapaneam lacrimile. Pe atunci n-aveam timp nici sa rasuflu si totusi l-am facut.

5 comentarii:

Alice spunea...

si eu vreau sa fac unu, anul asta de ziua sotului..cum nu sunt de meserie...deja ma gandesc ce va urma...iar faptul ca au m-ai incercat si altele...imi da aripi...:))

Carmen spunea...

Alice, nici eu nu sunt de meserie. Pana nu incerci n-ai de unde sti daca poti face. Cand am inceput eu sa cochetez cu design-ul torturilor am facut-o pentru ca o prietena mi-a zis ca le fac minuante ca gust pacat ca n-au si aspect de revista. Nici acum nu le fac de revista dar pot spune ca am progresat. Mai am insa mult de lucru pana s-o forma mana. Si acum am probleme cu culorile. Le fac cam tipatoare, deci eu zic ca ai sa reusesti indiferent prin ce vei trece, daca vrei.

Alice spunea...

si eu zic la fel :))

Anonim spunea...

Foarte bun. Cea ce am rasfoit pe saitul tau despre Blogger: Carmen si bucataria . . .(In Carmen's Kitchen) - Trimiteti un comentariu m-a surprins placut. Va felicit pentru conceperea carmen-lacarmeninbucatarie.blogspot.com, care e un site care merita distribuita.

Carmen spunea...

Va multumesc pentru apreciere, din pacate nu stiu cui trebuie multumit!