Treceți la conținutul principal

Am primit cu bucurie inca un premiu!




Un premiu de suflet de la Elena! Multumesc !
La randul meu nominalizez bloguri de suflet:
Sava Laura
Adrian
Diana (dian@'s cakes)
Sidy
Maria Elena
Sandrina.Sanda
Laura`s Leckereien
Edith Francu
Mariana Scarlat
Lily Cake

Comentarii

Lubita Iancu a spus…
Buna ziua,curiozitatea m-a impins sa-ti vizitez blogul si ce am gasit pur si simplu m-a impresionat;eu,nu pot sa-ti spun mai mult decat sa fii puternica iar pentru ceea ce ai realizat in acest blog,nu pot sa-ti dau premiu pentru ca nici nu stiu cum se procedeaza,insa pot sa te felicit din tot sufletul,ca meriti!!
Carmen a spus…
Cuvintele tale fac mai mult decat un premiu. Multumesc si te mai astept pe la mine!
Unknown a spus…
multumesc pentru premiu
Unknown a spus…
multumesc pentru premiu

Cele mai vizitate

Tort cu volan pentru Stefan

La multi ani, Stefan! Sa-mi traiesti!

Placinta trandafir

Plașantă trandahir pe repede si pe hèităreală! Dânsa nu s-o rășît dar iaca rațeta! Hai, iubiti-ma! 1 pachet de foi de placinta si 50 grame unt topit. Vedeti voi cum îl topiti. Eu mi-am făcut muci cuptorul cu microunde, mai bine îl puneam pe h'aragaz. Prim-as data se face un preludiu scurt cu forma. Se unge ca la masaj. Apoi se apuca cu nesaț o foaie, se vopsește cu untul pricinos si se aduna foaia evantai cu destele si se înșurubează, se pune fix în mijlocul formei următoarea foaie la fel dar adunata asa ca pentru a-ti face un evantai se pune în tava din locul unde se termina prima si se învârte după mijloc si ii dai înainte. Aceleași dejte de mai devreme asejeaza pliurile după cum ii place lu' ochiu. Se vâră cu talent strigând Oleee! în cuptor la 175 de grade. Cat își face treaba lui, tu faci treaba ta. Spargi cu placere 3 oua adaugi 200 gr zahar tos si le bâțâi o lecuta cu telul.asta după ce pe aragaz intr-un ibric se încălzesc 400 ml de lapte cu coaja de lămâie, un baton de

Tort pentru barbati (sani sau tate)

Si juniorul care incepuse sa se bucure..... Si ... "ïnculpata" incercand sa repare imperfectiunile Tortul este facut acum aproape 2 ani, nu-mi amintesc din ce l-am facut. Stiu doar ca sanii i-am croit din ce a cazut din lateralele tortului si am facut greseala de a insiropa blatul cupelor, sa va mai spun ca aveau tendinta de a se dezintegra? Pasta in care l-am imbracata a fost din marshmelow (daca am scris corect?) si evident ca n-a ajuns. Cu greu imi stapaneam lacrimile. Pe atunci n-aveam timp nici sa rasuflu si totusi l-am facut.

Cel mai si cel mai Cozonac autor Mircea Banu - Cozonac impleticit - pentru ca robot Kenwood

Ridiche decor

Nimic mai simplu si frumos decorul din ridiche. Avantajul este ca se poate face cu o zi inainte de masa festiva. Am sa las imaginile sa vorbeasca si daca apar intrebari va astept